Arabica Kolumbia Supremo uważana jest za jedną z najlepszych kaw kolumbijskich. Zbierane są tylko największe ziarna co sprawia ,że kawa posiada spójny i delikatny aromat.
Ziarna tej kawy, pochodzącej z najbardziej znanego regionu produkcji kawy, są duże i równomiernej wielkości. Napar charakteryzuje się mocnym, lekko kwaskowym, z nieznacznym akcentem orzechowym, bardzo wysokiej jakości. Arabica Supremo wykorzystywana jest do przygotowywania Espresso, Mokki, Cafe Latte, kawy po turecku, a także Espresso Romano.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.