Kora LAPACHO
Kora z drzewa Lapacho pozyskiwana jest w tropikalnych lasach deszczowych, pomiędzy Argentyną, a Meksykiem.
Sposób parzenia:
2 łyżki stołowe kory zalać 1/2 l zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Następnie gotować przez 5 min. i odstawić pod przykryciem na 15 min.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęKlienci polecają również:
Kontakt


Bestsellery
WROTYCZ POSPOLITY (50 g) - zioła sklep3,99 zł
BYLICA PIOŁUN ziele (50 g) - zioła sklep3,99 zł
POKRZYWA (50 g) - zioła sklep2,99 zł
SARSAPARILLA KORZEŃ CIĘTY (50 g) - zioła sklep12,99 zł
KRUSZYNA KORA (100 g) - zioła sklep6,99 zł
HIBISKUS ( MALWA SUDAŃSKA ) - zioła sklep5,99 zł
MIĘTA LIŚĆ (50 g) zioła sklep2,49 zł
MELISA (50 g) zioła sklep3,99 zł
PRAWOŚLAZ LEKARSKI - zioła sklep4,99 zł
LAPACHO - KORA (50 g) zioła sklep4,99 zł
Powiadomienia
LAPACHO - KORA (50 g) zioła sklep |
Znajdziesz nas: