Kora LAPACHO
Kora z drzewa Lapacho pozyskiwana jest w tropikalnych lasach deszczowych, pomiędzy Argentyną, a Meksykiem.
Sposób parzenia:
2 łyżki stołowe kory zalać 1/2 l zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Następnie gotować przez 5 min. i odstawić pod przykryciem na 15 min.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęKlienci polecają również:
Kontakt


Bestsellery
KAWA ARABIKA - BRAZYLIA SANTOS8,99 zł
KAWA ARABIKA KUBA SERRANO SUPERIOR - świeżo palona z PALARNII KAWY12,90 zł
Kawa Arabika BRAZYLIA YELLOW BOURBON Fazenda Rainha10,90 zł
KAWA ARABIKA KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN8,99 zł
KAWA ARABIKA - KOLUMBIA SUPREMO9,99 zł
KAWA ARABIKA - INDIE MONSOON MALABAR AA9,99 zł
KAWA ETIOPIA Yirgacheffe z palarnii kawy - ŚWIEŻO PALONA10,90 zł
KAWA ARABIKA MEKSYK ALTURA MONTE GRANDE9,99 zł
KAWA ARABIKA - ETIOPIA SIDAMO9,99 zł
KAWA ROBUSTA WIETNAM5,99 zł
Powiadomienia
LAPACHO - KORA (50 g) zioła sklep |
Znajdziesz nas: