Informacje
Znajdziesz nas:
Herbata zielona JAPOŃSKA Kokeicha
Bardzo eksluzywna wykwintna herbata. Doskonały napój do lekkich potraw, przyjemny i orzeźwiający o lekko pikantnym smaku. Doskonała herbata, którą sporządzono ze sproszkowanych liści, następnie sprasowanych ze sobą i uformowanych w cienkie paseczki w kształcie igieł o niezaostrzonych końcach.
Sposób Parzenia:
- 1 płaska łyżeczka (2g) na około 200 ml naparu,
- temperatura wody pomiędzy 70-80 stopni Celsjusza,
- czas potrzebny do zaparzenia: maksymalnie 2 minuty,
- można parzyć kilkukrotnie, przy czym z każdym kolejnym parzeniem dodany aromat jest mniej wyczuwalny.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również: