Kategorie

ZIOŁA (88)

Informacje
Polecamy
Płatności Online


DIABLI / CZARCI PAZUR (50 g) HAKOROŚL, DIABELSKI SZPON

12.99 zł

Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
WAGA:

Ilość:szt

DIABLI / CZARCI PAZUR (korzeń mielony)

(Hakorośl rozesłana – Harpagophytum procumbens DC)


Diabelski pazur / czarci pazur (Harpagophytum procumbens), zwany także diabelskim szponem lub hakoroślą, to wyjątkowa roślina, która świetnie radzi sobie w trudnych, pustynnych warunkach. Zadziwiające jest również działanie diabelskiego pazura w walce z licznymi dolegliwościami i schorzeniami. Jej piękne, czerwone kwiaty można podziwiać tylko podczas rzadkich opadów deszczu. 


Sposób stosowania:

Spożywać maksymalnie 2 lub 3 razy dziennie po 1 gram popijając wodą.

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Klienci polecają również:

WIŚNIE Z RUMEM - WYŚMIENITA HERBATA OWOCOWA - 50 g

5.99 zł

PRZYPRAWA DO GRILLA (50 g) - mieszanka

1.69 zł

LIŚCIE KOLENDRY (20 g) - kolendra

2.99 zł

CHILLI NITKI 20 g - papryczki chilli
user/images/min/product_mid/1381476804_CHILLI NITKI 1.JPG CHILLI NITKI 20 g - papryczki chilli PAPRYKA CHILLI NITKI Waga: 20 g Papryka, bo to ona stanowi surowiec do produkcji przyprawy chili, a właściwie jej najostrzejsza odmiana, pochodzi z tropikalnych obszarów Ameryki, skąd właśnie rozpoczęła się jej wędrówka po całym świecie. W najbliższym sąsiedztwie, w Meksyku zrobiła wprost oszałamiającą karierę - stała się symbolem meksykańskiej kuchni. Aztecka chili jest tam po prostu nieodzowna jako dodatek do niemalże wszystkich potraw. Swą popularność zawdzięcza w dużej mierze starym indiańskim wierzeniom, że jedzenie dużych jej ilości wzmaga potencję seksualną i daje jednocześnie złowrogą moc rzucania czarów na innych ludzi. Chili w kuchni W kuchni chili nie ma sobie równych, dopiero w dalekim tle wyłania się pieprz, ustępujący jej siłą ostrości. Gulasz czy paprykarz to dla chili "potrawy klasyczne". Daniom z fasoli, soczewicy, drobiu nadaje właściwego charakteru, inaczej z nią smakuje także zupa z dodatkiem mięsa. Można zaryzykować twierdzenie, że nie byłoby kuchni meksykańskiej bez chili. Należy jednak pamiętać, aby nie wsypywać chili na gorący olej ponieważ bardzo łatwo karmelizuje się i nadaje potrawie goryczy. Groźna z natury, piękna na zewnątrz. Papryka chili może nie tylko cieszyć nasze podniebienia, ale i nasze oczy. Jest wspaniałą rośliną dekoracyjną, która w okresie Bożego Narodzenia, oprócz gwiazdy betlejemskiej i choinek cieszy się dużym powodzeniem. 4.99 zł koszyk,powiedz, 937

CHILLI NITKI 20 g - papryczki chilli

4.99 zł

KWASEK CYTRYNOWY ~~ 50 g

1.49 zł

PODBIAŁ (50 g) - ZIOŁA SKLEP

3.99 zł

Szybki kontakt
kontakt


telefon604 957 604

Koszyk
...jest pusty

Zobacz
Bestsellery
Recenzje
Napisz recenzję tego produktu!
Sklepy
 
 
Znajdziesz nas:
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.