1000 Smakow Swiata

0,00 zł
Kategorie
Informacje
Nowości
Płatności Online

BYLICA PIOŁUN ziele (50 g) - zioła sklep

3,99 zł

Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny
Waga:0.05 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

WAGA:

Ilość:szt

 

BYLICA PIOŁUN ZIELE 


Waga: 50 g



W Polsce jest archeofitem, czyli obcym gatunkiem, który dotarł do naszego kraju w czasach wczesnohistorycznych. W niektórych rejonach rośnie pospolicie. Inaczej jest nazywana wermutem, absyntem lub po prostu piołunem. Często jest znana jedynie jako środek do odstraszania owadów. Obecnie piołun służy głównie do sporządzania gorzkich likierów żołądkowych i wermutów oraz do aromatyzowania wódek. Najbardziej znanym alkoholem wyrabianym z piołunu jest absynt. 

Napar z piołunu:

Zalać łyżkę ziela piołunu szklanką wrzątku i trzymać pod przykryciem nad parą przez pół godziny. Odstawić go następnie do naciągnięcia na dalsze 10 minut i odcedzić. Napar ziołowy spożywać od 1/2 do jednej łyżki na godzinę przed posiłkami.


 

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Klienci polecają również:
ZESTAW HERBAT KWITNĄCYCH na prezent (3 szt)

ZESTAW HERBAT KWITNĄCYCH na prezent (3 szt)

9,49 zł

TRUSKAWKOWY - Aromat spożywczy bez Cukru i bez Tłuszczu TRUSKAWKA

TRUSKAWKOWY - Aromat spożywczy bez Cukru i bez Tłuszczu TRUSKAWKA

4,99 zł

JABŁKOWY - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

JABŁKOWY - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

4,99 zł

MALINOWY - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

MALINOWY - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

4,99 zł

WIŚNIOWY - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

WIŚNIOWY - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

4,99 zł

IRISH CREAM - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

IRISH CREAM - AROMAT SPOŻYWCZY bez Cukru i bez Tłuszczu

4,99 zł

Kontakt
telefon604 957 604

Promocje
Napisz recenzję tego produktu!
Znajdziesz nas:
Bestsellery
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.